lite om allt möjligt

Vi flyttade ut hit till "Bäckebo" med en förhoppning på att det skulle vara mindre biltrafik än det var i tätbebyggda Vikarbyn som vi bodde i innan....Men så blev ju inte fallet..det är mer trafik på den här skitdåliga grusvägen en vad de är i Centrala vikarbyn ta me f*n...man har sett björn här 200m ovanför vårat hus nämligen, Hona med 2 ungar och två vuxna björnar. Och en annan som åker bil varje kväll och spanar både älg och rådjur på åkrarna ser aldrig en björn...lite surt faktiskt. Min bror berättade att en kompis till honom hade varit ute och spanat björn här en kväll men dom hade inte sett nått..så när dom var på väg hem och dom kommit fram till min pappas hus här i byn...mitt i byn..ligger det en stor björn i diket på rygg och rullar sig,,,70-80m från pappas farstukvist....då är dom lite nära...om alla björnar som dom har sett i byn på olika platser så är det 7st här. Bådar gått inför björnjakten!

Hade hjälp av en kompis att spika in ett nytt tak i vårat badrum igår! Det blev kanon bra! Nu skall det bara borras hål för spotlights och spikas dit taklist så är det färdigt!

Jag har klippt gräset här och trimmat..Gina har grävt i rabbaterna och planterat. Det är mycket jobb..dom som bodde här innan har inte gjort nått åt de på 2år säkert...så de är inte bara. Jag har beställt hit en grävmaskin som skall få gräva upp lite rabatter och en häck m.m

Hundarna trivs då som fisken i vattnet! Dom är mycket gladare och piggare. Yngsta tiken har tom börjat äta som en häst! Hon har haft väldigt dålig aptit förut men inte nu längre! Dom är ute i princip hela dagen. Ut på morgonen och in på kvällen..tom igår när det regnade ute så stod Rex vid dörren och vickade på svansen och förstod inte varför husse  inte släppte ut honom...  :P


Björnskit

väster om huset

Väster

Hundgården

Lite skillnad från förr....

nya taket

Kommentarer
Postat av: Veronica

Låter som ni har att göra, men va mysigt det såg ut:)

Mindre mysigt med nallar runt knuten dock, men björnkött och björnkorv är ju gott, och björnfäll framför öppnaspisen är ju inte helt fel det heller, pappas skinn blev superfint:)



Hälsa Gina och vovvarna, ha det bra

2009-05-26 @ 14:08:19
Postat av: Daniel

Vad kul att det blev bra!



nog har vi det vi gör...

2009-05-26 @ 21:08:20
Postat av: Ellinor

Va ni bor gött:)

2009-05-29 @ 01:02:39
URL: http://silfverrafvensjakt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0