regn....

Herregud vad det har regnat i helgen....Vi for ner te Sthlms skärgård i helgen för att fira min farmors 75års dag, det blev väldigt trevligt med mycket dricka och god mat på en av alla sjökrogar därute. Det fanns nog inte en person som var nykter när vi gick hemåt vid 1 snåret!

Gina min sambo var med ner för första gången vi har varit ilag i 8år och hon har aldrig varit ner till skärgården...tillsaken hör att vi har pappas båt därnere..haft det nästan alla år...så det var hennes premiär helg!! Nackdelen var ju att det regnade konstant hela helgen utan uppehåll....men vi hade det trevligt ändå! Vi fick även se SÄL när vi var ute och åkte i lördags! Det var riktigt häftigt.

Det har tydligen regnat friskt här hela helgen med....det är kanske 1 dec kvar upp till undersidan på bron här i bäcken....det är stora pölar över hela gården. Nu blåser det ganska mycket istället men det är nästan positivt då allt torkar upp lite snabbare och i morgon skulle de ev bli sol också!

Vi fick besök här den 7 Juni, det var Elinor som äger Rex ena bror Gandalf som kikade in, hon och Janne som ägde Rexs far Ross hade varit upp till Finland och hämtat varsin ny valp!! Snacka om att man blev sugen på en liten en igen..både Jannes och Elinors valp var väldigt stora. Fick uppgifter om vikt osv och Tiken som heter Gry väger 5.4kg och Jannes hanvalp som heter Mysak väger 5kg! Detta ska bli väldigt spännande att få följa och se hur stora dom blir! och framförallt följa dom i skogen!

Gry och Elinor

Hittade en fin vinterbild på Rex

vardagsbestyr

Jag fick lov att gå in och vila mig en stund från gräsklippningen...jävla allergi...

Äter tabletter och skickar hela näsan full med spray men inte hjälper de nämnvärt..nästa år blir de fan en spruta. Man ska ta den på sen vintern/våren.
 Vi har fått våra spotlights monerade i nya badrumstaket! Jävlarns va sniggt de blev! nu är de bara de tråkiga jobbet kvar (listningen). Bönderna här i byn har redan slagit sin första enislage skörd...!! snacka om att de växer bra nu..lika med våran gräsmatta...just nu håller Gina på och målar och gör iordning våran ena gäst stuga. tänkte hyra ut den i sommar.
Vi var på partaj i helgen nere i avesta hos ett par vänner! Och författaren deckade inte!!! det brukar annars vara en ganska vanlig företeelse när vi besöker Avesta...så de blev en lyckad kväll må jag säga!

Jag är hemma och stämplar nu..fick gå hem i fredags. Skönt på sitt sätt då jag nu har tid att stöka undan de mesta som ska göras innan vintern, samt att jag får mer tid med hundarna! Nackdelen är ju att man får leva på vatten och bröd ett tag framöver...

annars rullar allt på som vanligt!

badrums taket!

RSS 2.0