Bilder från utställningen

Här är lite bilder från utställningen som jag lovade...

ska se om jag kan få tag på lite fler bilder bla på Rex konkurenter..ni får hålla till godo med dom här bilderna så länge.

SÄK utställning sör amsberg Borlänge

Detta gick ju bra och över förväntan! Rex blev bästa unghund och sett till konkurenssen så blev han bästa vit! Det var nämligen bara en öppenkklass hane. Så prestasions mässigt så var han bäst.


Kritik: Bra välskuret maskulint huvud, ögon ua, aningen stora och mjuka öron,välbyggd kropp med tillräcklig längd, är en aning överbyggd,utm svans bra ben och rörelser,tillräckliga vinklar, päls i fällning, färg ua. kunde vara mer pigmentering på nosen....korreckt bett. höjd 59! Typ och helhetsintryck: mycket god. Domare: Nils-Erik Haagenrud.

Jag hade fått ett CK om han inte hade haft för stora öron...

Ingen av dom vita fick något CK så det blev ingen vit i BIS finalen..lite tråkigt. Annars hade vi en toppen dag!


Min plastsyrra var med idag och tog lite kort, har inte fått dom bilderna än så jag lägger upp dom senare!

uställning

det gick jätte bra för våra tikar i rättvik! Jag hänvisar till min sambos blogg...där finns resultat och bilder!

kniven

Nu är min kniv klar som jag har jobbat på ett tag. Det har varit väldigt roligt! Jag och en kompis gick en kurs genom studiefrämjandet.
Det är ett skaft av masurbjörk som är lite rötat och ett rostfritt blad (handsmitt) kommer inte ihåg vad smeden hette.

Nu håller jag på med en ny kniv, lite mer invecklad med buffelhorn och äpple i skaftet och ett "helle" blad med buköppnare. Slänger upp nån bild senare.

Annars rullar allt på här hemma..nu har äldsta tiken börjat löpa,hon har gjort det i en vecka nu ungefär så Rex är ganska billig just nu..;)...men jag tror att det går ivågor..ibland är han hur dryg som hellst men inland så skiter han i henne totalt,,
I morrn är det styrelese möte i viltvårds området..lär dit nu när jag är invald som ledamot i Rättviks Jaktvårdskrets plus att jag är representant från vårat VVO i kretsen...
sen skall vi fira min mormor i morrn eftermidda med smörgåstårta.

På söndag är det utställning som gäller för Gizza och Wilma i rättvik.

nu blir de ryggläge i soffan!

taklagsfest

Vi blev bjudna på taklags fest av Leksands IF!!! Till slut..så när som på tre hus är nästintill färdiga INVÄNDIGT!!! Men men de spelar ingen roll fint med hockey och mat tänkte vi...men ICKE! Dagen innan festen så kommer beskedet...."oj var ni så många, vi har tyvärr inte plats i nån restaurang för er..." så vi fick gott nöja oss med varsin drink biljett och en hockey biljett...som iofs var bra sitt platser men de var vell f'n om dom inte kunnat ordna de...de kom inte ens en representant från klubben och hälsade oss välkommna..riktigt jä'la dåligt tycker jag! Det bar sig inte bättre än att nästan alla hoppade av kalaset så vi blev bara fyra som gick plus ett par elektriker och en rör krökare...och nästan alla körde bil utom jag och en till.....många drink biljetter fick vi....vi blev kungar i baren kan jag säga...ojoj....

Stötte på en av elektrikerna idag och han berätta att: När vi gick ut från arenan så gick dom förbi malmö suportrarnas buss...då skriker en av elektrikerna: JA DÅ ÄR DE BARA ATT ÅKA HEM OCH TRÄNA INFÖR NÄSTA ÅR DÅ!! HAHAHhA!!

varpå han blir nedslagen ganska omgående av en bunt malmö supportrar....dumme stackare....vakter och polis ingrep ganska snabbt så de belv inte så allvarligt...


vi satt ganka bra ;)klacken börja växa.....


inuti stugorna som vi bygger

RSS 2.0