semestern så här långt!

Då har man äntligen fått semester! Började v.28 med den årliga fiskeresan till östersund! Blev en återförening med hela ursprungsgänget då Stoffe hakade på igen efter typ 5års uppehåll! Riktigt kul! Nackdelen var såklat vädret som vanligt regnade det typ alla dar utom två då det blåste istället....
Det var även mycket vatten i både älvar och sjöar så dom bjöd inte på det sedvanliga dunder fisket..men fisk fick vi!

Sen blev det hemfärd från Östersund och vidare till kungsbuder (sthlm) för en liten mini semester med sambon! Vi bodde ute i Nacka inte långt från där min Pappa bodde en tid innan dom flyttade hem till Stumsnäs! Vi strosade på stan och handla lite kläder och åt på restaurang. Vi var även iväg på Grönan en sväng! Nu är man hemma igen..drog på mig en matförgiftning i sthlm som börjar ge sig nu...man måste ju vara fit for fight tills v.31 och classic car week!
annars rullar allt på som vanligt! Jaktstig på lördag bla. Sen är det dags för Älghundsutställning i Rättvik den 14-15 Augusti.
öring från hårkan
Hårkan
stoffe i tatuerar tagen!

Semester!

Så var det äntligen dags för semester! 4 hela veckor i frihet! hahaha!!
Börjar semestern med den årliga fiske semestern i Jämtland i en vecka!  Sen blir det hem och fortsätta med huset..vattenskada och så ska jag göra klart fönstren som jag inte hann göra klart förra året. Sen ska det löptränas älghund och ta det allmänt lungt!
Undrar om man skulle ta sig en tripp till Värmland?? känns som om det är våran tur att hälsa på..;)
HA en bra sommar!

RSS 2.0