Hundgårds bygge!

Då har herr Bäckström fått fingrarna ur...ja ni vet vad...och äntligen börjat med hundgården. Räknade ut lite snabbt att den är på ca 35-40kvm...borde räcka...Så här långt är dom tryckimpregnerade stolparna på 3m nedslagna i backen och nätet ut rullat och upphängt, ska ut senare efter maten och lägga ut slipers och skruva fast stolpen i dom plus skruva fast nätet. sen är det bara dörren kvar men den tillverkas på "Stumsnäs träbearbetning" (hemma hos gubben) under älgjakten.

Ramlade ner igenom ett bjälklag idag på jobbet..lite mer än 2m högt. Det gick bra men slog i armbågarna på vägen ner i en av bjälkarna så de ömmar lite men det ska nog gå.
Hundgården

Så här bor vi nu!!

Utsikt från Gården....

Kommentarer
Postat av: Ronnie

Början på hundgården ser ju helt ok ut.. Måste själv ta tummen ur och fixa utbyggnaden på min hundgård innan tjälen slår ordentligt.. Du kan väl ta och komma upp och hjälpa till en helg nu snart? ;)

2008-10-10 @ 19:30:15
URL: http://www.ramboronnie.se
Postat av: Ellinor % Gandalf

Gissa om jag var glad när vi äntligen fick drenerat samt lagt två lager grus + singel i hundgården här hemma:) Hade "naturtomt" i hundgården innan, inte kul kan jag säga .. vi hade ständigt "svarta" älghundar, men nu funkar det bra:)Lycka till med bygget, var rädd om armarna, du ska ju orka skjuta någon älg för Rex också:))

2008-10-11 @ 20:03:27
URL: http://www.silfverrafvens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0