Utställning Västerås

Vi for till v-ås på en nationell utställning i söndags. Vi åkte klockan sex på morgonen...lite segt med 2-3timmar i bil med en 30års fest i kroppen....men de var de värt! Vi åkte ner med ganska så små förhoppningar på några stordåd...Rex var först ut i ringen, han knep BIR rosetten och CK rosetten....jaha då blev vi kvar till sena eftermiddan då...han ställdes vid 10...finalerna börjar kl15...vi håller på och flyttar förfullt just nu så man hade nästan hoppats på att slippa vara kvar...

Sen blev de Gizzas tur. Hon var ensam Junior...och till våran stora glädje så fick hon också ett CK!! Matte i huset blev så glad så hon nästan grät..iom att hon har så pass stor konkurans på alla stora utställningar (mycket hundar av samma ras) så har hon endast fått 1:or..

Sen var det Wilmas tur..det började bra men när hon sprungit halva rundan så haltar hon till och börjar gå passgång....och hon var inte den ända hunden som gjort det tydligen..det var nått med den svängen i ringen, en skada i golvet förmodligen, så hon fick en tvåa, men med en väldigt bra kritik.

Sen blev det konkurans klass för tikarna...kommer inte ihåg hhur många dom var men mer än 5 hundar..Gizza kommer på andra plats och får ett CERT!!! hon slog två championtikar bla....

Rex placerade sig aldrig i sin grp final tyvärr...svårt på dessa utställningar..mycke "knä hundar"..


Rex

Gizza

Wilma

Nu skall vi börja köra grejor till nya huset!

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Grattis, grattis till alla rosetter och fin kritik:)

2009-04-28 @ 15:02:36
URL: http://silfverrafvensjakt.blogspot.com/
Postat av: Mona

Grattis med BIR, og han ser virkelig flott ut din Rex.Og så har dere vakre hvite gjeterhunder, det er en rase jeg har sett nærmere på også. Hvis jeg skal ha en "ikkejakthund" :-)

2009-04-28 @ 18:29:21
URL: http://www.groeggengardsliv/blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0