regn....

Herregud vad det har regnat i helgen....Vi for ner te Sthlms skärgård i helgen för att fira min farmors 75års dag, det blev väldigt trevligt med mycket dricka och god mat på en av alla sjökrogar därute. Det fanns nog inte en person som var nykter när vi gick hemåt vid 1 snåret!

Gina min sambo var med ner för första gången vi har varit ilag i 8år och hon har aldrig varit ner till skärgården...tillsaken hör att vi har pappas båt därnere..haft det nästan alla år...så det var hennes premiär helg!! Nackdelen var ju att det regnade konstant hela helgen utan uppehåll....men vi hade det trevligt ändå! Vi fick även se SÄL när vi var ute och åkte i lördags! Det var riktigt häftigt.

Det har tydligen regnat friskt här hela helgen med....det är kanske 1 dec kvar upp till undersidan på bron här i bäcken....det är stora pölar över hela gården. Nu blåser det ganska mycket istället men det är nästan positivt då allt torkar upp lite snabbare och i morgon skulle de ev bli sol också!

Vi fick besök här den 7 Juni, det var Elinor som äger Rex ena bror Gandalf som kikade in, hon och Janne som ägde Rexs far Ross hade varit upp till Finland och hämtat varsin ny valp!! Snacka om att man blev sugen på en liten en igen..både Jannes och Elinors valp var väldigt stora. Fick uppgifter om vikt osv och Tiken som heter Gry väger 5.4kg och Jannes hanvalp som heter Mysak väger 5kg! Detta ska bli väldigt spännande att få följa och se hur stora dom blir! och framförallt följa dom i skogen!

Gry och Elinor

Hittade en fin vinterbild på Rex

Kommentarer
Postat av: Ellinor

En riktigt skön midsommarhelg önskar vi er och alla hundar:)

Vi tar det lugnt och åker ut till sommarstugan över helgen .. fast lugnt och lugnt .. jag menar så lugnt det kan bli med tre vitisar och en cocker:))

Vi hörs!

Ellinor & Co

2009-06-18 @ 12:18:08
URL: http://silfverrafvensjakt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0